Frans Masereel Centrum is een plek waar nationale en internationale artiesten, onderzoekers en grafisch ontwerpers verblijven, ontmoeten en experimenteren.

Masereeldijk 5
2460 Kasterlee, BE

kunsten & erfgoed
< back

Residenties '19 - '20

Luna Jungeun Lee

Geboren 1985
Leeft en werkt in London en Seoul

Ik keek er erg naar uit om interessante mensen te ontmoeten op Frans Masereel Centrum om met hen te interageren en ideeën uit te wisselen, en hier werken voldeed volledig aan de verwachtingen. Het zou moeilijk zijn om je kunstenaars voor te stellen die 12 uur per dag, 72 uur per week aan het werk zijn, maar hier kon ik echt focussen op mijn artistiek werk en onderzoek. Ik ben het personeel en de atelierbegeleiders erg dankbaar, we zaten regelmatig samen om onze vooruitgang te bespreken en gedachten uit te wisselen.

//Over Prints: De gewoonte om willekeurige beelden te verzamelen geeft me de mogelijkheid om mijn positie in de wereld de definiëren en doet me nadenken over mijn delicaat bestaan in de vluchtige dromen van het dagelijks leven.

//Tags: Screen Print, Collage, Acetate, Digital Imagery, Cultural Assets, Last Buddha, Kasterlee, Material, Territory, Control, Hello Venus, Fragmentation, Hey, Mr. BOOM, Collective Identity, Social Media, The End of The Show, Humour, Unchained Memory, Desire, Failure, Good for You

Algemene residentie
26.05.2014 - 27.06.2014

 

Hey, Mr. Boom (Flower) - Luna Jungeun Lee

Hey, Mr. Boom - Luna Jungeun Lee

Hello, Venus - Luna Jungeun Lee

Last Buddha - Luna Jungeun Lee

Untitled - Luna Jungeun Lee

Huidige residenten

Toekomstige residenten

ontwerp: Lauren Grusenmeyer & Raf Vancampenhoudtspatie webdesign, Antwerpen