Frans Masereel Centrum is een plek waar nationale en internationale artiesten, onderzoekers en grafisch ontwerpers verblijven, ontmoeten en experimenteren.

Masereeldijk 5
2460 Kasterlee, BE

kunsten & erfgoed
< back

news

Vacature - Productiecoördinator

Als productiecoördinator sta je in voor de opvolging van projecten van het Frans Masereel Centrum (FMC). Je neemt de productionele coördinatie op voor allerhande projecten zoals tentoonstellingen, masterclasses, beurzen, publicaties … Je staat in voor de volledige voorbereiding, opvolging en nazorg zowel intern in het FMC, maar ook met de externe partners (kunstenaars, organisaties ...). Je hebt een helikopterzicht op het ganse project en je bent eindverantwoordelijke voor de praktische afhandeling van ieder project.

Heb je een sterk organisatorisch talent? Hou je van afwisseling? Werk je graag een project van A tot Z af en kan je het geheel coördineren? Wil je graag meewerken aan het organiseren van tentoonstellingen en andere grafische projecten? Zou je graag werken in een omgeving waar je grafische kunstenaars aan het werk ziet? Dan is onderstaande vacature misschien voor jou!

Deadline: 27 november 

Link Vlaanderen.be

ontwerp: Lauren Grusenmeyer & Raf Vancampenhoudtspatie webdesign, Antwerpen