Frans Masereel Centrum is een plek waar nationale en internationale artiesten, onderzoekers en grafisch ontwerpers verblijven, ontmoeten en experimenteren.

Masereeldijk 5
2460 Kasterlee, BE

kunsten & erfgoed
< back

nieuws

4e Antwerp Academy Art Book Fair

Op zaterdag 14 oktober van 10u tot 18u opent (gratis toegang!) de vierde editie van de Antwerp Academy Art Book Fair in de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen. FMC biedt op de beurs haar recente publicaties te koop aan, van o.m. JEF GEYS, FRANCOIS CURLET, HANS DEMEULENAERE, BART VAN DIJCK.

Deze vierde editie profileert zich op een nieuwe manier: vanaf nu vormen hedendaagse uitgevers, kunstenaars en kunstenaarsorganisaties letterlijk de ‘kern’ van het parcours (PRESENT). Daarrond weeft zich het netwerk van gespecialiseerde antiquaren (PAST) die hun verleidelijke waren uitstallen in de sfeervolle zalen en gangen van de Academie.

Deze beurs is ondertussen een echte must geworden voor de liefhebbers van avant-garde materiaal en kunstenaarsuitgaven, tentoonstellingscatalogi, kunstboeken, kunsttijdschriften en aanverwant drukwerk.

ontwerp: Lauren Grusenmeyer & Raf Vancampenhoudtspatie webdesign, Antwerpen